NH Events & Carla van de Puttelaar

Altijd al een zelfportret willen winnen? Dit is je kans! Op 11 november is NH Events bij Museum Hilversum met special guest fotografe Carla van de Puttelaar. Laat je inspireren door haar werkwijze EN maak kans op een uniek foto portret met de magie van een 17e eeuws schilderij.
Carla selecteert twee vrouwen voor een fotoshoot. Wil je een shoot winnen? Meld je dan hier op Facebook door je aanwezigheid te bevestigen!

Als bezoeker ben je tijdens de twee shoots getuige van de totstandkoming van het foto portret en kun je daarnaast een rondleiding volgen. Leer de tips & tricks van een pro. De fotografe beantwoordt ter plekke je vragen. Per shoot zijn maximaal 40 mensen welkom. Hoe eerder je je aanmeldt, hier meer kans! Tickets zijn 6€ en alleen te koop aan de deur. Museum Hilversum ontvangt elke bezoeker met een kop koffie/thee.