Opening World Press Photo

Met de opening van de World Press Photo en een speciale VIP preview vieren wij feestelijk het begin van het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom!

Graag heffen we met jou het glas en nodigen wij je uit voor de opening van de World Press Photo op zaterdag 6 januari in Museum Hilversum. Deze zestigste editie van de grootste en belangrijkste internationale wedstrijd voor persfotografie toont naast indrukwekkende foto’s ook de winnaars van de Digital Storytelling Contest.

 

Opening
De multimediale tentoonstelling wordt om 16:00 uur geopend in aanwezigheid van de directeur van Stichting World Press Photo Lars Boering, wethouder Wimar Jaeger en de Nederlandse winnaar Yvonne Brandwijk van multimediaproject Future Cities. De ontvangst is vanaf 15:30 uur.

 

VIP preview
Ook nodigen we je uit voor een speciaal welkom en rondleiding door Lars Boering. Deze VIP-preview wordt speciaal voor Vrienden, voorafgaand aan de opening georganiseerd. De ontvangst is vanaf 14:15 en rondleiding start om 14:30 uur. Ben je nog geen Vriend en wil je deze unieke rondleiding niet missen, dan kun je natuurlijk ook meteen Vriend worden. Het lijkt ons een heel goed voornemen voor een mooi jaar.

 

RSVP
We horen graag vooraf of je komt. Dat kun je doen door uiterlijk 3 januari je hier aan te melden voor de feestelijke opening of de opening met de rondleiding