De training

De Training

De training bestaat uit twee delen, de eerste dag is een praktijkgerichte workshop die wordt gegeven in Museum Hilversum. Aan het eind van de dag kun je zelf filmen en monteren op je smartphone. Het tweede deel is een on-site workshop voor je hele team in je eigen museum. Hiermee maak je, met support van Onswerk.tv, een echte live uitzending die je vooraf aankondigt op Facebook. De uitzending kun je streamen naar Facebook, YouTube en je eigen website.

Dag 1 – Filmen met je smartphone

Samen met andere deelnemers leer je van professionele filmers de basistechnieken van filmen met je smartphone (voorzien van een Apple of Android besturingssysteem). Aan de hand van praktijkcases leer je de juiste positie te kiezen, hoe je geluid opneemt en met welke instellingen je de beste opnames krijgt. Als je de opnametechniek onder de knie hebt leer je op de smartphone monteren, kleine verbeteringen aan te brengen en daarna hoe je de clip online publiceert op Dropbox, YouTube, Vimeo en Social Media.

Dag 2 – Live video

Met een klein team van je collega’s leer je om zelf met een iPad en iPhones een – geschakelde – live uitzending te maken. Direct na de eerste dag maken we met elkaar een afspraak om de training live video in je eigen museum te geven. Daarbij zijn minimaal 2 collega’s aanwezig die de training op de eerste dag hebben gevolgd. Dit kan – zonder meerkosten – aangevuld worden tot een team van 6 personen.

Deelname en kosten

De prijs voor deze workshop en je eerste succesvolle live video is € 2.390,- (excl. btw).

Dag 1: Deelname van 2 medewerkers aan de groepstraining
‘Filmen met je smartphone’, totaal € 790,-,

Dag 2: Privé training ‘Live Video’ in het eigen museum en aansluitend
De eerste live uitzending, totaal € 1.600,-.

Voor elke extra collega die de 1e dag wil volgen zijn de kosten € 395,-. Drankjes en lunch zijn op de 1e dag van de workshop bij de kosten inbegrepen.

De workshop gaat door bij min. 12 deelnemers.

Inschrijven

 

Cursus Data

donderdag 13 september 2018
maandag 24 september 2018
donderdag 29 november 2018

De datum voor deel 2 van training wordt in overleg per museum bepaald.

WAT HEB JE NODIG?

Voor de eerste dag gebruik je een eigen smartphone met een Android of Apple besturingssysteem. De privé training ‘Live Video’ op locatie wordt alleen gedaan met iPhones en iPad. Voor deze workshop is het nodig om een paar apps voor je telefoon aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn ongeveer 20 euro per persoon.