Opening Classic Video Art
Museum Hilversum nodigt je van harte uit voor de feestelijke opening van de tentoonstelling Classic Video Art op zaterdag 21 oktober om 16:00 uur.

Videokunst is kunstzinnig en documentair, en tegelijkertijd lichtvoetig en entertainend. Classic Video Art toont een overzicht van single screen Nederlandse videokunst; videokunst op één enkele monitor. De tentoonstelling neemt je mee langs de ontwikkeling van de rol van video in relatie tot televisiecultuur: van een uitgesproken maatschappijkritische tot de meer artistieke benadering van vandaag.

15:30     Ontvangst
16:00     Welkom door Stef van Breugel
16:10     Curator Nelly Voorhuis over de verandering van videokunst
16:30     Bezoek tentoonstelling en borrel (tot 18:00 uur)

RSVP: graag vóór 19 oktober door te klikken op deze link.

Classic Video Art wordt gerealiseerd in samenwerking met LIMA en dankzij de bijdrage van het Mondriaan Fonds. De tentoonstelling van 21 oktober tot en met 10 december open voor het publiek.

Tot ziens in Museum Hilversum!