Opening Het Perfecte Plaatje

Direct na de uitzending van de finale op televisie opent expositie Het Perfecte Plaatje in aanwezigheid van enkele deelnemers en jurylid William Rutten. Ontdek bekende en nog onbekende, niet eerder getoonde beelden en kom op dinsdag 12 december om 22 uur naar Museum Hilversum.

Estelle Cruijff, Giel de Winter, Gordon, Isa Hoes, Monique Smit, Roel van Velzen, Tygo Gernandt en Vivian Reijs gaan met elkaar de strijd aan in uitdagende opdrachten voor het perfecte plaatje. Bijna drie weken lang zijn in Museum Hilversum de meest krachtige en bijzondere foto’s te zien. De kandidaten leggen met pitchclips uit waarom ze voor de foto’s hebben gekozen en de juryleden William Rutten en Cynthia Boll vertellen in een app over de fotografische kwaliteit. Ook zijn alle afleveringen van het RTL 4- programma nog eens terug te kijken.

Het tv-programma van Talpa Producties is nog tot en met 12 december iedere dinsdagavond om 20:30 uur op RTL 4 te zien. De tentoonstelling, een samenwerking tussen Canon, hoofdsponsor van het programma, RTL, Talpa en Museum Hilversum, is van 12 december t/m 1 januari iedere dag te bekijken.