Aanmelden als vriend

1. Museumvriend

Voor slechts 30 euro per jaar bent u al museumvriend. Daarmee steunt u niet alleen Museum Hilversum maar krijgt u ook een speciale pas die u gratis toegang biedt tot alle tentoonstellingen van Museum Hilversum!

De voordelen van Museumvriend op een rij:

  • Onbeperkt gratis toegang tot het museum met de speciale jaarkaart
  • Uitnodigingen voor publieksopeningen
  • Exclusieve vriendschapsactiviteiten, zoals lezingen en workshops
  • 15% korting in de museumwinkel (uitgezonderd boeken en waardebonnen)
  • Vrienden nieuwsbrief
  • Voorrang en/of korting bij het inschrijven op lezingen, cursussen en workshops


2. Club van 100

De Club van 100 bestaat uit 100 betrokken Hilversummers die ieder jaar 100 euro bijdragen aan het museum. Zij maken hiermee mede de tentoonstellingen mogelijk en worden ieder jaar uitgenodigd op een speciale vriendenavond. Vanzelfsprekend is ieder lid van de club ook Museumvriend en is met partner gratis welkom op onze tentoonstellingen.

3. Ondernemersvriend

Museum Hilversum biedt vanaf oktober 2013 ook een podium voor vriendensteun van ondernemend Hilversum. Voor een bedrag vanaf 500 euro kunt u een jaar lang horen tot het selecte clubje Ondernemersvrienden. Het Museum biedt u de mogelijkheid om tijdens de speciale bijeenkomsten andere ondernemers te ontmoeten. Bovendien staat het Museum 1x per jaar tot uw beschikking voor een relatie-event of bijeenkomst.

4. Schoolvriend

Ook scholen kunnen vriend worden van Museum Hilversum. Voortdurend worden nieuwe educatieve pakketten ontwikkeld die voor uw klas een bezoek aan Museum Hilversum een leuk, gezellig én educatief uitje maken! Voor €120 euro per klas per kalenderjaar krijgt u onbeperkt toegang tot het museum met de speciale klassenjaarkaart en 4 x per jaar een speciale educatieve sessie passend bij het leercurriculum.

5. Actieve vriend

Museum Hilversum draait voor een groot deel op de hulp en steun van vrijwilligers. Iets voor u? Meldt u dan aan als Actieve Vriend! Als dank krijgt u dan onbeperkt gratis toegang tot het museum, uitnodigingen voor publieksopening en 15% korting in de museumwinkel (uitgezonderd boeken en waardebonnen).

Vrienden