Bling Bling Baby
Museum Hilversum presenteert het werk van nationaal en internationaal bekende fotografen in de tentoonstelling Bling Bling Baby. Ontdek de grenzen van de schoonheid. Geen ingetogenheid of kalme beschouwing, maar directe confrontatie; smashing en over the top. Een spektakel waarin de ftografen flirten met kleur, glans en rijkdom. De titel ‘Bling Bling Baby’ is afgeleid van het populaire nummer Bling Bling van Baby Gangsta (BG) uit 1999. Dit nummer gaat over geld, sieraden, auto’s, dames en motorboten. Bling Bling is nu...
Info
Mobile Movie Days
De tentoonstelling is een kennismaking met een wereldwijde schat aan verhalen die verteld worden door jong talent. De films zijn gemaakt met mobiele telefoons. Ontdek in deze pre-edition van de Mobile Movie Days de artistieke en inhoudelijke kwaliteit van de producties.
info
Rondleidingen
Er is dagelijks om 14.00 uur een gratis rondleiding, neemt een gids bezoekers mee langs de werken in het museum en kom je alles te weten over de tentoonstelling. Aanmelden is niet nodig. Voor groepen is het ook mogelijk om op andere tijden een afspraak te maken.
Info
Archief