Opening Het Perfecte Plaatje in Museum Hilversum

29 november 2017

Op dinsdag 12 december, direct na de uitzending van de finale op televisie, opent de tentoonstelling Het Perfecte plaatje, in aanwezigheid van enkele deelnemers. Hoofdredacteur van  National Geographic Traveler, Aart Aarsbergen, overhandigt het eerste exemplaar aan de winnaar of winnares, compleet met eigen fotoreportage. ‘In de tentoonstelling is een mix gemaakt van bekende en nog onbekende, niet eerder getoonde beelden’, aldus museumdirecteur Stef van Breugel. ‘Direct na de televisie-uitzending, om 22 uur, openen we de deuren en kun je als eerste de tentoonstelling bekijken.’

Deelnemers Het Perfecte Plaatje  |  foto William Rutten

Estelle Cruijff, Giel de Winter, Gordon, Isa Hoes, Monique Smit, Roel van Velzen, Tygo Gernandt en Vivian Reijs gaan met elkaar de strijd aan in uitdagende opdrachten voor het perfecte plaatje. Bijna drie weken lang zijn in Museum Hilversum de meest krachtige en bijzondere foto’s te zien. De kandidaten leggen met pitchclips uit waarom ze voor de foto’s hebben gekozen en de juryleden William Rutten en Cynthia Boll vertellen in een app over de fotografische kwaliteit. Ook zijn alle afleveringen van het RTL 4- programma nog eens terug te kijken.

Samenwerking

Het tv-programma van  Talpa Producties is nog tot en met 12 december iedere dinsdagavond om 20:30 uur op RTL 4 te zien. De tentoonstelling, een samenwerking tussen Canon, hoofdsponsor van het programma, RTL, Talpa en Museum Hilversum, is van 12 december t/m 1 januari iedere dag te bekijken.