Oproep aan jonge kunstenaars: Doe mee met Young ART

Museum Hilversum en ART Hilversum nodigen kinderen en tieners uit om mee te doen aan het speciale podium voor jonge kunstenaars. ‘Inspiratie voor dit podium is het werk van de volwassen plaatsgenoten die meedoen met de expositie Art Hilversum’, aldus museumdirecteur Stef van Breugel. ‘Een mooie combinatie van het kijken naar kunst en het zelf maken.’

Hilversum is rijk aan kunsttalent en dat is eind juni goed te zien in de tentoonstelling ART Hilversum. Hier kun je de nieuwste werken bewonderen en nu ook je eigen kunstwerk inzenden. Museum Hilversum hoopt honderd kunstwerken te kunnen tonen onder de titel Young ART. Inzenden kan van 20 juni tot en met 27 juni. Dit podium voor jonge kunstenaars wordt 28 juni om 17 uur geopend door wethouder Wimar Jaeger.

Foto Stijn Nuvemann