Podium MH: Sacha de Boer – Over krachtige portretfoto’s

Wat is een écht pakkende en aansprekende portretfoto? Fotograaf Sacha de Boer heeft duizenden mensen voor haar lens gehad en vertelt 21 november openhartig over haar mooiste en krachtigste foto’s, en staat ook stil bij de valkuilen.

Sacha wil in haar werk de sterke kanten van de geportretteerde laten zien en vindt daarbij contact met het model het allerbelangrijkste. Waar let zij op en hoe zie je dit terug in haar beelden; een avond over compositie, karakter, uitstraling, mooie verhalen en tips over de perfecte foto. Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie en meer wil weten over krachtig beeld.

De lezing vindt plaats op 21november om 19:30 uur in Museum Hilversum (wordt georganiseerd in samenwerking met Beeld en Geluid). Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link en kosten 14,50 euro per stuk (aan de deur kosten ze 17,50 euro).

Kaarten zijn inclusief toegang tot de fototentoonstelling Mediavrouwen en de expositie Louis Zaal Meesterklas.