Verwacht – Exposities

Circle of Life – Lieve Blancquaert – t/m 3 januari 2021
In de expositie ‘Circle of Life’ brengt de internationaal bekende Belgische fotograaf en journalist Lieve Blancquaert de drie grote levensverhalen – geboorte, liefde en dood – op een persoonlijke en multimediale manier samen.

Slaapkamer van Sinterklaas – t/m 6 december 2020
In de slaapkamer van de Sint is in een kleine tentoonstelling de Sinterklaastraditie te zien. Door de jaren heen hebben Sint en Piet de nodige transformaties ondergaan; ze zien er steeds iets anders uit en worden echte kindervrienden. Foto’s van o.a. Paul Huf, Jacques Stevens, Bastiaan Miché.

Cataphote – Veronique Jansen 10 december t/m 3 januari
Cataphote is een projecttentoonstelling van Veronique Jansen. Zij belicht haar persoonlijke rol van beeldmaker met vijf portretten van mensen uit haar omgeving.

World Press Photo – 9 t/m 31 januari
De wereldberoemde World Press Photo 2020 is een intrigerende fototentoonstelling. Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s kun je zien, inclusief de World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year. En natuurlijk veel indrukwekkende foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu en de winnende films van de Digital Storytelling Contest.

Zilveren Camera 7 februari t/m 28 maart
De start van Zilveren Camera 2020, de grote jaarlijkse persfotowedstrijd, is weer in Museum Hilversum. Alle bekroonde beelden van de winnaars in de negen verschillende categorieën (van Nieuws en Politiek tot Sport en Kunst, Cultuur en Entertainment), maar ook de winnaars van de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar, Prijs voor Storytelling, Paul Peters Fotoprijs, Zilveren Camera Publieksprijs en natuurlijk de winnaar van de Canon Zilveren Camera.

Verwacht – Events

 

Nieuws

Tentoonstelling Cataphote vanaf 11 december te zien 3 december

Sinterklaas slaapt in Museum Hilversum
5 november

Tentoonstelling Circle of Life van Lieve Blancquaert
21 oktober

Tentoonstelling Hearth and Home van Simone Bennett
14 september