Verwacht – Exposities

Museum Hilversum is tijdelijk gesloten. Hiermee volgt het museum de Nederlandse overheidsmaatregelen rond het coronavirus.

De tentoonstelling de Zilveren Camera, de grote jaarlijkse nieuwsfotowedstrijd, is binnenkort weer in het museum te bekijken. Zodra bekend is wanneer het museum weer open mag, volgt er meer informatie over het reserveren van een ticket. De tentoonstelling World Press Photo is dit jaar helaas niet in Hilversum te zien.

Wij hopen van harte je snel weer te ontvangen!

Zilveren Camera 10 februari t/m 28 maart
De start van Zilveren Camera 2020, de grote jaarlijkse persfotowedstrijd, opent weer in Museum Hilversum. Alle bekroonde beelden van de winnaars in de verschillende categorieën (van Nieuws en Politiek tot Sport en Kunst, Cultuur en Entertainment) zijn te zien, maar ook de winnaars van de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar, Prijs voor Storytelling en Paul Peters Fotoprijs.

Haal Museum Hilversum in huis: Circle of Life – Lieve Blancquaert
In de virtuele tour van de expositie ‘Circle of Life’ brengt de internationaal bekende Belgische fotograaf en journalist Lieve Blancquaert de drie grote levensverhalen – geboorte, liefde en dood – op een persoonlijke en multimediale manier samen. Kijk hier naar de tour.

Buitenkunst: Cataphote – Veronique Jansen
Cataphote is een projecttentoonstelling van Veronique Jansen. Zij belicht haar persoonlijke rol van beeldmaker met vijf portretten van mensen uit haar omgeving. Kijk hier voor meer informatie.

Museum Hilversum

 

Verwacht – Events

 

Nieuws

Tentoonstelling Cataphote vanaf 11 december te zien 3 december

Sinterklaas slaapt in Museum Hilversum
5 november

Tentoonstelling Circle of Life van Lieve Blancquaert
21 oktober

Tentoonstelling Hearth and Home van Simone Bennett
14 september