Fotowedstrijd

Doe mee!

De wedstrijd Zilveren Camera Junior is op zoek naar jouw nieuws! Wat gebeurt er op straat, op school, op je sportclub of binnen je familie? Wat maak je mee? Kortom, het thema is: Mijn Dagelijks Nieuws!

Maak jij de mooiste en meest indrukwekkende foto? Laat jouw nieuws zien in een serie van twee tot vier beelden of in één enkel beeld en vertel jouw verhaal.

Hoe doe je mee?

Je kunt nu insturen voor de fotowedstrijd voor jongeren van 10 t/m 18 jaar. Mail je foto of serie naar wedstrijd@museumhilversum.nl. Vermeld je naam, achternaam, e-mailadres en ook je geboortedatum. Vertel ook waar de foto of serie over gaat. Inzenden kan voor 13 maart 2019.

Prijzen

Uit alle inzendingen kiest de jury per categorie een 1e, 2e en 3e plaats. Op zondag 17 maart volgt de feestelijke prijsuitreiking. Alle winnaars ontvangen een trofee en de 1e plaats winnaars ontvangen ook een mooie Canon camera. Doe mee, dan hangt jouw foto straks ook in het museum!

Jury

De jury bestaat uit de Kindergemeenteraad, burgemeester Pieter Broertjes en museumdirecteur Stef van Breugel. Op zondag 17 maart volgt de feestelijke prijsuitreiking.

2018

 

 

 

 

 

Uitreiking