Openingstijden

We zijn blij dat we je weer in Museum Hilversum mogen ontvangen. We werken met tijdsloten en een bezoek reserveren is verplicht. Zo zorgen we voor een optimale spreiding van de bezoekers in het museum, houden we rekening met ieders veiligheid en zorgen we er samen voor dat jouw bezoek zo prettig mogelijk verloopt.

Maandag t/m zondag
Onze openingstijden zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Extra open tijdens feestdagen
2e Kerstdag (12.00 tot 16.00 uur)

Gesloten
Nieuwjaarsdag
27 april Koningsdag

Klik hieronder om direct te reserveren. Op de dag zelf kun je bellen of er nog ruimte is en kun eventueel direct voor een tijdslot reserveren.

Museum Hilversum is rolstoeltoegankelijk. Wil je van de lift gebruik maken, dan moet je eerst even aanbellen. Je wordt dan opgehaald en persoonlijk begeleid naar de museumbalie.

Reserveren
Prijzen

Om te voorkomen dat het te druk wordt, moet je vooraf je bezoek reserveren. Je koopt je ticket, zoals gebruikelijk aan de kassa. Betalen gaat via pin. De toegangsprijs blijft ongewijzigd.

Volwassene   –   € 6,50
tot 11 jaar   –   gratis
12 – 18 jaar   –   € 3,50
Senior   –   € 5,50
CJP/CKV   –   € 3,50
Museumkaart   –   gratis
Vriendenkaart   –   gratis

Het museumcafé is helaas niet open. We verwijzen je graag naar onze collega’s aan het plein.

Cashless betalen, makkelijk, snel en veilig! In Museum Hilversum kun je enkel cashless betalen – zonder contant geld. Met een pinpas of creditcard kun je ieder bedrag afrekenen.

Bestuur & ANBI Publicatie en informatie

Stichting Museum Hilversum staat bij de Belastingdienst geregistreerd als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft bovendien de aanvullende cultuurstatus. Kijk hier voor meer informatie.

Parkeren

Met de auto kun je Museum Hilversum vanuit alle richtingen bereiken via de ring. Je volgt de borden richting Centrum en kunt de auto parkeren in de parkeergarage de Gooische Brink, die aangegeven staat op de groene parkeerborden. Vanuit de parkeergarage kom je direct op de Kerkbrink.

Locatie

Kerkbrink 6
1211 BX Hilversum
T 035 533 9601
E info@museumhilversum.nl

Bereken je route
Geschiedenis

Museum Hilversum is deels gevestigd in het oorspronkelijke raadhuis van Hilversum. De kern van het markante gebouw op de Kerkbrink is inmiddels al zo’n 250 jaar oud en daarmee één van de oudste gebouwen van Hilversum. Kijk hier voor meer informatie.