Openingstijden

Maandag t/m zondag
Onze openingstijden zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Extra open tijdens feestdagen
2e Kerstdag (12.00 tot 16.00 uur)

Gesloten
Nieuwjaarsdag
27 april Koningsdag

Klik hieronder om direct te reserveren. Op de dag zelf kun je bellen of er nog ruimte is en kun eventueel direct voor een tijdslot reserveren.

Museum Hilversum is rolstoeltoegankelijk. Wil je van de lift gebruik maken, dan moet je eerst even aanbellen. Je wordt dan opgehaald en persoonlijk begeleid naar de museumbalie.

Reserveren
Prijzen

Om te voorkomen dat het te druk wordt, adviseren we om vooraf je bezoek te reserveren. Je koopt je ticket, zoals gebruikelijk aan de kassa. Betalen gaat via pin. De toegangsprijs blijft ongewijzigd.

Volwassene   –   € 6,50
tot 11 jaar   –   gratis
12 – 18 jaar   –   € 3,50
Senior   –   € 5,50
CJP/CKV   –   € 3,50
Museumkaart   –   gratis
Vriendenkaart   –   gratis

Cashless betalen, makkelijk, snel en veilig! In Museum Hilversum kun je enkel cashless betalen – zonder contant geld. Met een pinpas of creditcard kun je ieder bedrag afrekenen.

Bestuur, Governance Code Cultuur & ANBI

Museum Hilversum volgt de Governance Code Cultuur zoals gehanteerd door de Stichting Museumregister en Museum Vereniging. Kijk hier voor meer informatie.

Parkeren

Met de auto kun je Museum Hilversum vanuit alle richtingen bereiken via de ring. Je volgt de borden richting Centrum en kunt de auto parkeren in de parkeergarage de Gooische Brink, die aangegeven staat op de groene parkeerborden. Vanuit de parkeergarage kom je direct op de Kerkbrink.

Locatie

Kerkbrink 6
1211 BX Hilversum
T 035 533 9601
E info@museumhilversum.nl

Bereken je route
Geschiedenis

Museum Hilversum is deels gevestigd in het oorspronkelijke raadhuis van Hilversum. De kern van het markante gebouw op de Kerkbrink is inmiddels al zo’n 250 jaar oud en daarmee één van de oudste gebouwen van Hilversum. Kijk hier voor meer informatie.