Openingstijden

Dagelijks open van 11 tot 17 uur.
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen en met uitzondering van dinsdag 23 mei, dan zijn we de hele dag gesloten vanwege een besloten evenement.

Eerste en Tweede Kerstdag geopend van 12 tot 16 uur
Oudjaarsdag geopend van 11 tot 15 uur
Nieuwjaarsdag gesloten

 

Museum Hilversum is rolstoeltoegankelijk. Wil je van de lift gebruik maken, dan moet je eerst even aanbellen. Je wordt dan opgehaald en persoonlijk begeleid naar de museumbalie.

Prijzen

Je kunt niet reserveren, maar koopt je ticket aan de kassa.

Volwassene – € 8,50
Entree + koffie/thee – € 10,00
Senior (vanaf 65 jaar) – € 7,50
13 t/m 25 jaar € 4,00
t/m 12 jaar – gratis

Vriend van Museum Hilversum,
Museumkaart of Rembrandtpas – gratis

In Museum Hilversum kun je enkel cashless betalen – zonder contant geld. Met een pinpas of creditcard kun je ieder bedrag afrekenen.

Bestuur, Governance Code Cultuur & ANBI

Museum Hilversum volgt de Governance Code Cultuur zoals gehanteerd door de Stichting Museumregister en Museum Vereniging. Kijk hier voor meer informatie.

Parkeren

Het museum ligt op 10 minuten loopafstand van Station Hilversum.  Met de auto kun je Museum Hilversum vanuit alle richtingen bereiken via de ring. Je volgt de borden richting Centrum. Je kunt met behulp van de ANWB Routeplanner je reis verder uitstippelen.
Je kunt de auto parkeren in de parkeergarage de Gooische Brink, die aangegeven staat op de groene parkeerborden. Vanuit de parkeergarage kom je direct op de Kerkbrink en sta je voor het museum.

Locatie

Kerkbrink 6
1211 BX Hilversum
T 035 533 9601
E info@museumhilversum.nl

Bereken je route
Geschiedenis

Museum Hilversum is deels gevestigd in het oorspronkelijke raadhuis van Hilversum. De kern van het markante gebouw op de Kerkbrink is inmiddels al zo’n 250 jaar oud en daarmee één van de oudste gebouwen van Hilversum. Kijk hier voor meer informatie.