Leren kijken door te doen!
Ben je tussen de 10 en 18 jaar oud en hou je ervan om te fotograferen? Of is je (klein-)kind een fotograaf in de dop? Meld je dan aan voor 13 of 15 juli en loop mee met de fotografen Marijn Fidder, Joris van Gennip en Selma van der Bijl. Ze vertellen kort over hun werk, je kunt een kleine selectie van jouw foto’s laten zien en gaat vervolgens met één van hen op pad. Aansluitend bekijken jullie de foto’s en kun je deze meteen insturen voor de wedstrijd #zilverencamerajunior2021. Je kunt je aanmelden via communicatie@museumhilversum.nl. Deelname is gratis, maar wees er snel bij want vol= vol.
Dinsdag 13 juli van 14.00 tot 16.15 uur met Marijn Fidder (foto)
Marijn won afgelopen jaar een eerste prijs met haar serie ‘Stoute Cellen’ over kinderen met kanker.
Donderdag 15 juli van 14.00 tot 16.15 uur met Joris van Gennip
Joris van Gennip won de Zilveren Camera in de categorieën Nieuws International enkel en serie, voor foto’s die hij maakte tijdens een Black Lives Matter-protest in Parijs.
Donderdag 15 juli van 18:30 tot 20:45 uur met Selma van der Bijl
Selma won verschillende prijzen bij de expositie De Zilveren Camera. Haar focus ligt op het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen.