Met dit online MediaLab Slices, breng je in één week jouw story tot leven en ga je van idee naar een interactief verhaal. Bovendien is jouw verhaal daarna twee weken in Museum Hilversum te bekijken! Kijk voor voorbeelden naar bijvoorbeeld De Migrant van Anaïs López of door de lens van Kadir van Lohuizen.

Maak een snelle start in deze training over het maken van digitale interactieve verhalen met behulp van Slices, een webgebaseerde interactieve storytelling-tool. Je verandert een enorme reeks ideeën in één week in een digitaal interactief verhaal. Maakt kennis met interactieve workflow en creëert een frisse kijk op jouw vakgebied.

Woensdag 2 september – 19.00 – 22.00 uur
Maak je kennis met Slices en de audiovisuele vertelmogelijkheden van het platform. Krijg je informatie over o.a. het bouwen van je verhaal, logline en verhaalstructuur. Je krijgt uitleg over de basis van de software en de verschillende functies. Hiermee kun je zelf direct aan de slag. In Museum Hilversum, alternatief online. De dagen erna kun je iedere morgen van 9.00 tot 9.30 uur online je vragen stellen.

7, 8, 9 en 10 sept. van 9.00 tot 9.30 uur.
Uitnodiging om direct online je vragen te stellen.

Donderdag 10 september 19.00 – 21.00 uur
Demotijd! We bekijken samen de laatste versies. Je krijgt uiteraard tips om je verhaal nog te verbeteren en je kunt je verhaal publiceren

Bij Slices kun je 5 verhalen gratis publiceren. Deze training smaakt vast naar meer! Deze training vindt deels plaats in Msueum Hilversum en deels via de ZOOM-applicatie waar je je kunt aanmelden met een unieke inlogcode om zo virtueel de masterclass bij te wonen. Er is een mogelijkheid tot interactie met de trainer en de overige deelnemers, en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wanneer je je aanmeldt voor dit event krijg je via de mail van ons instructies hoe je deel kunt nemen.

Kosten
Prijs € 99,-
Kosten zijn inclusief BTW.

Inschrijven MediaLab

Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, neem dan contact op met Veronique Jansen, veronique@museumhilversum.nl. Kijk voor meer voorbeelden op de website van Slices.