We verwelkomen je graag in Museum Hilversum en hebben extra maatregelen genomen voor een veilig bezoek.
Je bent 7 dagen in de week welkom, van 11.00 t/m 17.00 uur.  We werken met tijdsloten, maar je kunt ook gewoon binnenwandelen.

De nieuwe maatregelen

Voor een veilig en aangenaam museumbezoek houdt Museum Hilversum zich aan de regels van het RIVM en het protocol van de Museumvereniging. Hieronder lees je puntsgewijs wat dit voor jou betekent.

– Je koopt je ticket, zoals gebruikelijk aan de kassa. Betalen gaat via pin. De toegangsprijs blijft ongewijzigd.

– Reserveren kan voor 3 tijdsloten, t.w.: 11 tot 13 uur, 13 tot 15 uur en 15 tot 17 uur. Dit kan online. Op de dag zelf kun binnenwandelen. Er zijn voorlopig helaas geen rondleidingen mogelijk.

– Wij laten 80 bezoekers of kleine gezelschappen (mensen die behoren tot een huishouden) per keer toe. We houden rekening met 1,5 meter afstand.

– Ga niet van huis met gezondheidsklachten.

– De linker trap voor het museum is de entree, dat geven we ook met een bord aan. We werken met een eenrichtingsverkeerroute door het museum.

– Onze medewerkers zitten achter een plexiglas scherm, waardoor je veilig kunt blijven communiceren.

– Museum Hilversum zorgt voor extra schoonmaakrondes. De plekken met veel contact, zoals deurklinken, pinautomaat, lift en leuningen worden extra gereinigd. Er is zeep en desinfecterende handgel beschikbaar.

– De liften in Museum Hilversum zijn toegankelijk voor 1 persoon per keer of voor bezoekers die samen een huishouden delen. Dit geldt ook voor de toiletruimten.

– Het museumcafé is helaas niet open. We verwijzen je graag naar onze collega’s aan het plein.

– Onze pop-up winkel is verplaatst naar de Raadzaal.

Tot snel!