Verwacht

8 mei 202416:00 — 19:30

Dagelijks open van 11 tot 17 uur.

Deel Dit Artikel

A Taste of Photography: een exclusief diner

Ontdek de perfecte samensmelting van fotografie en gastronomie tijdens A Taste of Photography: een exclusief diner op woensdagavond 8 mei, gepresenteerd door Museum Hilversum in samenwerking met Meddens en Echte Liefde. Zorg dat je erbij bent voor de ultieme belevenis van kunst en smaak!

Speciale rondleiding In Hindsight
Stap binnen in het Fotografiemuseum Hilversum en laat je meeslepen door de lens van fotograaf Rutger ten Broeke. De tentoonstelling 'In Hindsight' is een reis door ruimte en tijd: een fotografische ontdekkingstocht langs persoonlijke verhalen en onbekende werelden.

Combineer jouw reis door de tijd met een culinair avontuur. Echte Liefde biedt een scala aan topkwaliteit kazen en delicatessen, perfect om je smaakpupillen te verwennen. Terwijl Meddens, dé hotspot van Hilversum, je verrukt met gerechten, bereid met vakmanschap en passie.

Het programma en menu
Inloop 18.00-18.30 uur
Ontvangst met een glas Prosecco en een crostini met gedroogde ham en zachte kaas.

Voorgerecht (museum)*
Kleine steak tartaar
Kleine tonijn tataki

Hoofdgerecht (Meddens)
Keuzen uit: Vis van de dag/Entrecote/Risotto

Nagerecht (museum)
Kaasplankje met 4 verschillende kaassoorten en een zoete begeleiding.
Vegetarische opties zijn beschikbaar op verzoek.

Voor 75 euro een compleet verzorgde avond
Kaarten kosten 75 euro p.p. inclusief administratiekosten. Hiervoor krijg je een compleet verzorgde avond inclusief eten en drinken met een speciale rondleiding door het museum.

Mis deze unieke samenwerking niet, waarbij de smaken van de fotografie worden samengebracht met culinaire hoogstandjes. We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er snel bij en geniet van deze exclusieve ervaring.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt dankzij het Stadsfonds Hilversum.
Let op: het event is verplaatst van 10 april naar 8 mei.