Speciaal voor de tentoonstelling NUDE NOW maakten drie fotografen voor het eerst een werk met Virtual Reality (VR). Tijdens deze editie van Podium MH vertellen makers en specialisten over de wereld van VR.

-De fotografen Laura Hospes, Carla van de Puttelaar en Bastiaan Woudt vertellen over hun VR ervaring. Je kunt deze drie werken uiteraard live ervaren, voor en na het programma of in de pauze.

-Michel Verspagen is eigenaar van WeGoVR en helpt professionals om VR en AR in te zetten. Hij neemt je mee in de onbegrensde wereld van virtual reality.

-Steye Hallema noemt zichzelf op dit moment Story-designer omdat hij vindt dat in de steeds persoonlijker wordende media zoals VR of AR de interactie met de kijker opnieuw ontworpen moet worden. Hij werkt als freelance regisseur voor virtual reality bedrijf Jaunt VR en initieert innovatieve projecten zoals het Smartphone Orchestra: een orkest bestaande uit alle Smartphones van het publiek. Hij vertelt over de mogelijkheden van VR en het kaderloos kijken.

Wanneer: 12 sept, 19:30 – 21:30 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur)
Ticket: € 7,50
Je kunt je hier aanmelden.