-Als geen ander weet hij het alledaagse tot kunst te verheffen-

Lezing Raymond Rutting
14:30 – 15:30
Tijdens de lezing vertelt Raymond over de werken in zijn nieuwste boek Wereldbeelden. Hij leeft voor die ene foto, al 35 jaar. Of hij nou voor de Volkskrant nieuwsfoto’s in Nederland maakt of reisverhalen voor National Geographic over bestemmingen als Chili, Malawi en Brazilië: Raymond heeft een zeldzaam oog voor intieme momenten, opmerkelijke situaties en unieke composities. Als geen ander weet hij het alledaagse tot kunst te verheffen!

Aanmelden: communicatie@museumhilversum.nl
Toegang voor In the Picture en lezing: je dient te beschikken over een museumticket (museumkaart en vrienden gratis).

Napraten & boek signeren
16:00 – 17:00
Er is uiteraard gelegenheid om Raymond Rutting van alles vragen!
Wil je alvast een exemplaar van zijn boek reserveren? Laat dat dan even weten, dan leggen we deze voor je klaar.

In the Picture
13:00 – 14:15
Je bent ook welkom bij ‘In the Picture’.  Hier krijgen  fotografen het podium, presenteren hun werk aan het publiek en ontvangen feedback van Raymond Rutting.