Het perfecte plaatje – de expositie

Pak je kans om de verrassende en soms ook ontroerende foto’s van dichtbij te beleven! Zeven bekende Nederlanders met een passie voor fotografie tonen
hun mooiste werken in ‘Het Perfecte Plaatje – De Expositie’. Marco Borsato, Humberto Tan, Kim Feenstra, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga, Ruud Feltkamp en Heleen van Royen gingen in het populaire RTL 4 programma ‘Het Perfecte Plaatje’ de strijd met elkaar aan en werden door professionals gebriefd, beoordeeld en begeleid.

In het programma kregen de deelnemers uitdagende opdrachten om een bijzondere foto te maken. Bijvoorbeeld sport-, mode-, natuur- en naaktfotografie. In de tentoonstelling zijn alle winnende, de meest krachtige en bijzondere foto’s te zien. Ook kun je kijken naar de uitzendingen
en enkele ‘unseen’ foto’s; werken die de deelnemers niet voor de jury hebben geselecteerd, maar die stuk voor stuk pareltjes zijn.

Een selectie van de beelden van ‘Het Perfecte Plaatje – De Expositie’ wordt op dinsdag 20 december geveild door Benthe Tupker, veilingmeester van Christie’s. De opbrengst gaat naar Ready2Help van het Rode Kruis.

Museum Hilversum is iedere dag open van 11 tot 17 uur. Op Eerste Kerstdag is de tentoonstelling van 12 tot 16 uur te bekijken. Iedere dag is er om 14 uur een rondleiding.