Speciaal voor relaties van CameraNU.nl is er op 11 maart een VIP avond voor De Zilveren Camera expositie.

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar. Opening en rondleiding start om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur. De rondleiding wordt gegeven door de voorzitter van De Zilveren Camera Marcel Molle, Stef van Breugel en Veronique Jansen van Museum Hilversum. Uiteraard ben je ook vrij om op eigen gelegenheid te dwalen langs grote en kleine verhalen van het afgelopen jaar.

Ontvangst: 19.30 uur
Opening en rondleiding: 20.00 uur
Afsluiting: 22:00 uur

Heb je een museumkaart? Neem deze dan graag mee (geldt ook voor je gast).

Via het formulier hieronder meld je je aan

dit veld niet invullen s.v.p.

Je vindt Museum Hilversum aan de Kerkbrink 6 in Hilversum. Met de auto kun je het museum vanuit alle richtingen bereiken via de ring. Je volgt de borden richting Centrum en kunt de auto parkeren in de parkeergarage de Gooische Brink, die aangegeven staat op de groene parkeerborden. Vanuit de parkeergarage kom je direct op de Kerkbrink.

Tot snel!