Bezoek de tentoonstelling ‘Circle of Life’ van Lieve Blancquaert, een aangrijpend multimediaal verhaal met foto’s en beelden over de mens en zijn rituelen. Ook kun je de slaapkamer van Sinterklaas bezoeken en de fototentoonstelling over de sinterklaastraditie zien.

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen en vragen wij je vooraf je bezoek te reserveren.

  • Reserveer hier je bezoek voor Circle of Life.
  • Sinterklaas is niet altijd aanwezig, maar zijn slaapkamer is wel te bezoeken. Reserveer hier je bezoek aan de Slaapkamer van Sinterklaas.

Speciaal bericht voor kinderen
Er staat al een speciale brievenbus voor Museum Hilversum, voor tekeningen en brieven voor Sinterklaas!  Wil jij een meet and greet met Sinterklaas winnen? Lever je tekening met telefoonnummer in en maak kans op een leuke ontvangst en fotoshoot op zaterdag 5 december. De winnaars krijgen dinsdag 1 december een telefoontje.

Voor groepen en schoolklassen proberen we een afspraak te maken met de Sint. Misschien slaapt hij nog, maar wordt hij wel even wakker om de kinderen te begroeten en vragen te beantwoorden. Leerkrachten en begeleiders van groepen kunnen mailen naar Liane@museumhilversum.nl.