Locatieverhuur

Heb je plannen voor een vergadering, presentatie, feest, huwelijk of bijeenkomst?

Museum Hilversum is hét fotografiemuseum van Midden-Nederland. Een inspirerende plek in het hart van de stad. Kies voor een event voor de monumentale ruimten waar ooit het eerste Raadhuis van Hilversum was gevestigd, de moderne aanbouw met tentoonstellingsvloeren of een combinatie van deze twee. Deze zijn apart of in combinatie te huur voor events en ontvangsten van bijna elk formaat, tot maximaal 375 personen. Een privérondleiding over de tentoonstelling behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wil jij jouw event of ontvangst vieren op een bijzondere plek met een culturele sfeer, neem dan contact met ons op. Er kan veel! Wij hebben veel ervaring en helpen je graag bij het op maat organiseren van een event. Mail naar info@museumhilversum.nl of bel +31 (0)35 533 9601.

De sfeer van toen

De Raadzaal is bij uitstek de locatie voor boekpresentaties, lezingen en huwelijksvoltrekkingen. Je proeft er de historische sfeer. De open ruimte met klassieke elementen in de oorspronkelijke kleuren en de prachtige schilderingen aan het plafond ademt de historie.

Laat je inspireren

Een draaiende zware en ‘verborgen’ deur, geeft toegang tot de expositievloeren. Je bent even weer bijna buiten voor je hier naar binnen gaat. Deze ruimte is met een centrale ronde vide een even intieme als imponerende ruimte. Daglicht dringt tot de ondergrondse etage door en zorgt voor een gevarieerd en karakteristiek lichtniveau per verdieping.