Praktische informatie

SINTERKLAAS HEEFT KAMER GERESERVEERD IN MUSEUM HILVERSUM

(Speciaal Voor Scholen onder)

Hilversum - ‘Het is bijna traditie geworden dat Sinterklaas blijft slapen in Museum Hilversum’, vertelt de enthousiaste museumdirecteur Fleur van Muiswinkel. ‘Voor een extra warm welkom roepen we alle kinderen op om mee te helpen met het versieren van de slaapkamer. Dit jaar willen we een extra leuke fotoverrassing voor de goedheiligman maken, maar ook tekeningen en knutselwerken zijn welkom.’ De Sinterklaaskamer is voor iedereen gratis te bezoeken van 18 november tot en met 5 december.

SLAAPKAMER SINTERKLAAS - SPECIAAL VOOR SCHOLEN

Ook dit jaar heeft Sinterklaas een slaapkamer gereserveerd in Museum Hilversum. Komen jullie kijken? Reserveer dan nu alvast je bezoek, dan vragen wij de Sint om thuis te blijven en de kinderen te ontvangen. Nemen jullie een leuk knutselwerkje of tekening voor hem mee? Als dank heeft de Sint een leuke knutselverrassing voor ieder kind. De toegang is gratis.


Openingstijden

DAGELIJKS GEOPEND VAN 11 TOT 17 UUR.

Bijzondere openingstijden:
Eerste Kerstdag 12 – 16 uur
Tweede Kerstdag 12 – 16 uur

Het museum is gesloten op:
Nieuwjaarsdag
Koningsdag

prijzen

Volwassenen - € 9,50
Entree inclusief koffie of thee - € 11,00
Senior (vanaf 65 jaar) - € 8,50
13 t/m 25 jaar, CJP, CVK - € 4,00
t/m 12 jaar - gratis
Vriend van Museum Hilversum - gratis
Museumkaart*, Rembrandtpas - gratis

*Nog geen Museumkaart? Deze is aan de kassa in het museum te koop.

locatie

Kerkbrink 6
1211 BX Hilversum
T 035 533 9601
E info@museumhilversum.nl


Route en parkeren

Openbaar vervoer
Het museum ligt op 10 minuten loopafstand van Station Hilversum. Plan hier een trein- of busreis. Bekijk de meest actuele treininformatie op de site van NS . Bij het station kun je een OV fiets huren.

Auto
Met de auto is Museum Hilversum vanuit alle richtingen bereiken via de ring. Je volgt de borden richting Centrum. Je kunt met behulp van een routeplanner je reis verder uitstippelen.

Parkeren
De auto parkeren? Op de groene parkeerborden staat de parkeergarage de Gooische Brink aangegeven. Vanuit de parkeergarage kom je direct op de Kerkbrink en sta je voor het museum.

Fietsen
Je fiets kun je parkeren in de rekken voor of opzij van het museum. Er geldt een fietsparkeerverbod op plekken naast de rekken.

Toegankelijkheid

Museum Hilversum is toegankelijk met een rolstoel, rollator of kinderwagen. Het gebouw heeft twee liften. Er is in het museum een rolstoel te leen en er is een invalidentoilet. Beneden bel je aan en dan word je opgehaald en persoonlijk begeleid naar de museumbalie.

Voor wie niet zelfstandig door het museum kan bewegen, een begeleider mag gratis mee.

Voorzieningen

Garderobe
Wifi
Audiotour - app is hier gratis te downloaden
Horeca
Mindervalidentoilet